Рая на спамерите
+7
Lancer4o
profito
yzfpower
hariom
RuCaTa
f0xoR
victory
11 posters
HeLLo dRiNkEr :: Разни :: Оффтопици
Страница 3 от 7
Страница 3 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Рая на спамерите
пиини си и за здравето на другите от форума
tapata- Кръчмар
- Брой мнения : 58
Registration date : 20.12.2007
ха не умуваи толко брат
Gabriela- Напредващ
- Брой мнения : 8
Registration date : 21.12.2007
Аз вечра как се напих е така от нищото с един фр. ае бирички ае по водка ае после мъртво пяни по дикотеките и много яко си се накълвахме
Днес пак ще се пие след тава ше ви постна снимки да видите за кво иде реч
Днес пак ще се пие след тава ше ви постна снимки да видите за кво иде реч
f0xoR- Moderator
- Брой мнения : 57
Registration date : 17.12.2007
Вчера така се накълвахме всичките беше много готино въпреки че непомна всичко даже някаде час час и нещо съм спал на сепарето
f0xoR- Moderator
Сега се вращам от един купон в един приятел беше мн весело бях заедно с баце Иван (victory)
Ем евала аз неска цел ден немо се съвзема снощи направо се убих.....
f0xoR- Moderator
RuCaTa написа:Споко баце ще ти мине.Изпий неколко бирички и ще видиш колко добре ще ти стане.
Ако знаете как ми се сере...направо ще ми изкочат очите...
f0xoR- Moderator
Ем хубаво е да си акаш и през тва време да си пушиш цигарка много е силно
f0xoR- Moderator
f0xoR написа:Ем хубаво е да си акаш и през тва време да си пушиш цигарка много е силно
Знам че е яко,ама мама се сърди ако пуша в кенефа...дава ми само по терасите да пуша!!!
П.С. Дай боже да имаме престой в София да идем да пием некъде с половината Скутер-Форум
Дам ама да останеш 2дена та да може да се пиея до припадак и да имаш време да изтрезнееш преди да заминешvictory написа:f0xoR написа:Ем хубаво е да си акаш и през тва време да си пушиш цигарка много е силно
Знам че е яко,ама мама се сърди ако пуша в кенефа...дава ми само по терасите да пуша!!!
П.С. Дай боже да имаме престой в София да идем да пием некъде с половината Скутер-Форум
f0xoR- Moderator
f0xoR написа:Дам ама да останеш 2дена та да може да се пиея до припадак и да имаш време да изтрезнееш преди да заминешvictory написа:f0xoR написа:Ем хубаво е да си акаш и през тва време да си пушиш цигарка много е силно
Е 2 дни със сигурност няма да имам... Но пак може да пия до припадак и да се кача пиян в самолета!!!
f0xoR- Moderator
victory написа:f0xoR написа:Дам ама да останеш 2дена та да може да се пиея до припадак и да имаш време да изтрезнееш преди да заминешvictory написа:f0xoR написа:Ем хубаво е да си акаш и през тва време да си пушиш цигарка много е силно
Е 2 дни със сигурност няма да имам... Но пак може да пия до припадак и да се кача пиян в самолета!!!
Баце нама да те пуснат пиян в самолета .
f0xoR- Moderator
RuCaTa написа:victory написа:f0xoR написа:Дам ама да останеш 2дена та да може да се пиея до припадак и да имаш време да изтрезнееш преди да заминешvictory написа:f0xoR написа:Ем хубаво е да си акаш и през тва време да си пушиш цигарка много е силно
Баце нама да те пуснат пиян в самолета .
Ебал съм им майката...ако щът...ако нещът ще си остана на терминала!!!
Нали зн за какво говоря? Кога бехме една ве4ер в Космос и кога си упсках цигарите в бирата И ми беше безразлично
RuCaTa написа:Нали зн за какво говоря? Кога бехме една ве4ер в Космос и кога си упсках цигарите в бирата И ми беше безразлично
Точно за това се сетих!!!
Страница 3 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
HeLLo dRiNkEr :: Разни :: Оффтопици
Страница 3 от 7
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|